Goedkoop website laten bouwen met hulp van onze partners 

Ubersuggest is een tool, aangeboden door NeilPatel.com, die toelaat je Google rankings te verbeteren op een gestructureerde manier. Niet altijd evident om zelf uit te voeren en op te volgen, maar een handige en betaalbare tool, die wij ook inzetten voor onze klanten in ons SEO-aanbod.


 • Met Ubersuggest kun je inzicht krijgen in de strategieën die voor anderen werken, zodat jij deze kunt overnemen, verbeteren en een voorsprong kunt krijgen.
 • Met het top SEO pagina’s rapport kun je erachter komen welke pagina’s van je concurrenten ranken voor populaire organische keyword zinnen, en welke geliefd zijn door sites zoals Facebook.
 • Meer keyword ideeën nodig? Van hoofdtermen tot long-tail zinnen, je krijgt honderden ideeën te zien van onze gratis keyword tool. Je zult ook het volume, de concurrentie, en zelfs seizoensgebonden trends voor elk keyword te zien krijgen.

  Om alles nog wat makkelijker te maken, genereren we een lijst met keywords voor jou, gebaseerd op wat voor je concurrentie werkt en wat mensen op Google intypen.

 • Weten waar over te schrijven kan je content strategie maken of breken. Verdiep jezelf in de hoogfunctionerende content stukken voor welk keyword dan ook, zodat je kunt schrijven over onderwerpen waar mensen daadwerkelijk ook in geïnteresseerd zijn.

 • Backlinks zijn één van de meest belangrijke onderdelen van Google’s algoritme.

  Maar er is één probleem. Ze zijn moeilijk te bouwen.

  Met Ubersuggest kun je de exacte content in je omgeving zien waar mensen naartoe linken. Je kunt dan elk van deze websites benaderen en ze vragen naar jou te linken.

  Dit is het enige actieplan waarmee je hoeft te komen om je linkprofiel te verbeteren en te begrijpen welke links het meeste impact hebben op jouw rankings.