een nieuwe website bouwen - onze aanpak

voorbereiding 

Om te starten met de bouw van je nieuwe website hebben we, na ondertekening van onze overeenkomst, enkel jouw bedrijfsnaam, sector en domeinnaam nodig. Daarna krijg je toegang tot ons klantenportaal en kunnen we op een efficiënte manier onze samenwerking starten.

afspraak service ontwerp onderhoud

We hebben een eerste afspraak (video, telefoon, mail of fysiek).

vereisten design

We leren je business kennen door samen een gestructureerde vragenlijst te overlopen. Je geeft ons aan welke de vereisten voor je nieuwe website zijn. We kunnen ook vertrekken van de inhoud van een bestaande website.

wishlist

Je laadt je wensen en basisbestanden (tekst, foto, video) op in het klantenportaal. Indien nodig helpen we je met korte teksten of schakelen we extra een copywriter of fotograaf in.

permanente helpdesk

Wij blijven tijdens het ganse proces beschikbaar om je te helpen.

 website maken

Je hebt je gegevens geregistreerd in het klantenportaal en je wensen daar duidelijk gemaakt? Al het basismateriaal is ter beschikking? Heel goed. Wij starten met het maken van jouw nieuwe website gebaseerd op jouw vereisten. Iets om naar uit te kijken, nietwaar?

website ontwerp design

Op korte tijd ontwerpen we de basisversie van jouw website.

responsive mobielvriendelijk

Je wilt een professionele website laten maken. Je bekijkt dan ook het ontwerp van je website in het klantenportaal rechtstreeks in de verschillende formaten (desktop, tablet, smartphone) - in één gecombineerd overzicht!

review feedback

Je geeft ons je feedback op een makkelijke en efficiënte wijze via een speciale tool in het klantenportaal.

publicatie

Nu al! De dag is gekomen. Je hebt nu een mooie website laten maken. Wij hebben je nieuwe website klaar. Op jou vraag zetten we je website online. Vanaf hier zullen jouw klanten grote ogen opzetten. Gefeliciteerd!

hosting

Inclusief domeinen (als nodig), hosting en e-mails.

smartphone mobiel responsive

Je website is geoptimaliseerd voor smartphone-gebruikers.

SSL beveiliging

SSL-beveiliging en backups inbegrepen.

integraties API

Eventuele integratie met externe tools voor privacybeheer, nieuwsbrieven, online afpsraken ...

SEO en online marketing (optie) 

Bij het bouwen van je website hebben we met je zoekwoorden rekening gehouden. Nu volgen we je ranking en je online aanwezigheid op internet verder op en werken met gestructureerde acties aan verbetering en een professioneel imago.

SEO

We beheren jouw lokale SEO professioneel! Aanmelding bij alle belangrijke online bedrijfsgidsen en je informatie houden we altijd up-to-date waardoor jouw lokale zichtbaarheid vergroot wordt. Dit zal jouw lokale rankings in de zoekmachines verbeteren. We beheren ook je Google Mijn Bedrijf account voor jou!

smartphone mobiel responsive

Op basis van een analyse van je activiteiten, je website en je concurrentie zoeken we jouw perfecte zoekwoorden. We zoeken uit wie je belangrijkste concurrenten zijn en geven je informatie over deze concurrenten.

We ontwerpen een op maat gemaakte SEO-strategie.

We laten de backlinks van jouw concurrenten zien en helpen je om op een efficiënte manier zelf je eigen backlinks op te bouwen.

review management

We volgen je reviews op het internet op en maken het je makkelijk om erop te reageren, wat een enorme invloed heeft op de manier waarop jouw bedrijf online wordt waargenomen.

integraties API

We bieden je een overzicht van alle activiteiten op sociale netwerken die een impact hebben op jouw bedrijf.

integraties API

Onze systemen scannen het internet en waarschuwen je zodra we verwijzingen vinden naar jouw bedrijf en merk. Bekijk hoe jouw bedrijf online presteert met 360° feedback en neem een voorsprong op je concurrenten.

integraties API

Creëer in slechts enkele minuten een gerichte Google Ads-campagne. Ontdek de kracht van zoekmachinemarketing voor jouw website. 

website bouwer No-Code Factory maakt jouw website haalbaar

het juiste advies voor je website!

Het neemt wat tijd in beslag om een professionele en volledige site te laten maken, zeker als die ook is uitgerust met talrijke functies. Om zo efficiënt mogelijk te werken, kan je best aan de volgende punten denken, zodat wij je optimaal kunnen ondersteunen:


  • Wat zijn de doelstellingen voor jouw website?
  • Welke functies heb je nodig?
  • Een website die niet up-to-date is, laat een povere indruk na. Heb je zelf voldoende tijd om de inhoud van je site up-to-date te houden? Beperk je tot zinvolle inhoud en functies.
  • De meeste gebruikers zoeken toegang tot je website met hun smartphone. Je prioriteit is een website die mobiel goed overkomt!


Wij weten wat belangrijk is voor jouw website. Van volwaardige website creatie, veilige encryptie van klantgegevens tot SEO optimalisatie en een tijdloos en modern webdesign, daar gaan we voor!

Op jouw verzoek integreren wij graag extra opties direct in het ontwerp:


  • Integratie van audio, bijvoorbeeld op het moment dat je website wordt geopend. 
  • De integratie van video's die je producten of diensten beschrijven. 
  • Integratie van reserverings- en boekingssoftware zodat je klanten online een afspraak of reservering kunnen maken.
  • Integratie van GDPR-gebaseerde tools voor privacy beheer.
  • Integratie van tools om nieuwsbrieven te organiseren.
  • ...

mobielvriendelijk!

Laat ons een homepage maken die goed toegankelijk is voor smartphone gebruikers. Door te kiezen voor een elegante en duidelijke design, met eenvoudige bediening, bieden we je klanten een perfecte gebruikerservaring. Kies voor een website met responsive design!


Als je een website hebt die ook moeilijk toegankelijk is voor smartphone-gebruikers, verlies je veel commerciële impact. Tegelijk geef je de indruk niet mee te zijn met je tijd. Ons doel is dit te veranderen. Met de perfecte voorstelling van alle inhoud op elk schermformaten, zet je jouw bedrijf perfect in de etalage.

Responsive webdesign voor jouw eigen website.


Door middel van zogenaamde Responsive Design wordt de inhoud flexibel en automatisch aangepast aan het toestel van de gebruiker, of dat nu een smartphone, tablet of notebook is. De aanpassing is gebaseerd op de afmetingen van het scherm. Deze dienst is inbegrepen in onze website tarieven (alle tariefplannen). 

Deze designmethode optimaliseert niet alleen de gebruikservaring, maar heeft ook een positief effect op de zoekmachineresultaten (SEO) en zorgt voor extra verkeer naar jouw homepage. Natuurlijk zie je ook de mobiele versie van je nieuwe website vooraf als een ontwerp. 

gebruiksvriendelijk!

Om een website te laten bouwen is het belangrijk je te richten op intuïtieve navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten moeten voor jouw klant makkelijk toegankelijk zijn - hoe minder muisklikken, hoe beter! Door de belangrijkste onderwerpen op de homepage van je bedrijf te zetten, trek je de aandacht van nieuwe websitebezoekers.

Je tekst moet gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn. Je bent van harte welkom om ons te voorzien van jouw inhoud. Indien nodig, kunnen we zelf ook voor copywriting laten zorgen. 


Op basis van het volume kunnen we je homepage in de juiste vorm gieten. Wij raden aan selectief en spaarzaam gebruik te maken van afbeeldingen. Bij het ontwerpen van een website dienen ze vaak als gids om bezoekers door je homepage te leiden. Voor de bezoeker moeten ze eenvoudig, vriendelijk en functioneel overkomen. 


Bovendien kan je afbeeldingen gebruiken om belangrijke elementen te benadrukken en producten beter tot hun recht te laten komen. We letten er bijzonder op dat de gebruiker niet overweldigd wordt door teveel inhoud te kort op mekaar te plaatsen.

visueel!

Wij tillen je nieuwe website qua design naar een hoger niveau door gebruik te maken van jouw infographics, video's, tutorials of animaties. Door bewegende beelden te gebruiken, maken we belangrijke onderwerpen op een eenvoudige en duidelijke manier tastbaar en begrijpelijk. Dit komt omdat het menselijk oog beelden veel sneller vat dan tekst.

Bij het web development, plaatsen we op een visuele manier en heel selectief opvallende punten in het design. Daar springt het oog van de bezoeker automatisch naartoe. Het webdesign maakt specifiek gebruik van deze blikvangers om belangrijke informatie aan de gebruiker te presenteren. Het gebruik van contrasterende kleuren bijvoorbeeld, is daarin bijzonder succesvol.

web site bouwen - het resultaat!

Of anders gezegd, wat zijn de prestaties van je website?


Je hebt er niets aan als je website goed ontworpen is, maar niet meer klanten of bestellingen oplevert. De prestaties van je website spelen een belangrijke rol. Verschillende factoren zoals de laadtijd of de gebruiksvriendelijkheid hebben er een aanzienlijke invloed op. Wij maken jouw site precies volgens jouw wensen en zorgen ervoor dat de website makkelijk te gebruiken is door je klanten. Een goed webdesign verhoogt ook duurzaam de interactiegraad van een website.

Je kan ook je (potentiële) klanten naar je nieuwe website leiden door advertenties te plaatsen op Facebook of via Google AdWords. In het algemeen is het ook aan te raden om de verschillende social media te gebruiken om potentiële klanten beter te bereiken. Halfslachtig onderhoud van deze profielen wordt echter snel afgestraft met ongeïnteresseerde gebruikers. Dus als je social media kiest als kanaal om meer gebruikers naar je nieuwe website te leiden, zorg er dan voor dat je er bovenop blijft zitten. 

Ten slotte is er ook e-mailmarketing. Met behulp van jouw verzamelde e-mailadressen kan je je klantenbestand naar je nieuwe website leiden.

SEO & online marketing - het sluitstuk!

Als je via je website en je aanwezigheid online ook nieuwe klanten wil aantrekken, dan zal je aandacht moeten besteden aan SEO en SEM en aan online marketing. Wij kunnen je daarbij gericht en efficiënt helpen!

Het sluitstuk voor je nieuwe website zit in je actief behher:

- je wordt automatisch vermeld in alle relevante bedrijfsgidesn en met concistente informatie die je makkelijk up-to-date laat houden,

- om het sneller te doen gaan creëer je in slechts enkele minuten een gerichte Google Ads-campagne. Wij creëren een selectie van op maat gemaakte, doelgroepgerichte Google Ads die live gaan in een paar kliks,

- groei naar topposities in google. We optimaliseren je website steeds verder voor SEO. Volg jouw voortgang met uitgebreide rapporten. Blijf je rankings verbeteren door jouw concurrenten te monitoren, zodat jij de concurrentie altijd een stap voor blijft,

- reputatiemanagement: blijf op de hoogte van alle reviews van jouw bedrijf op alle cruciale reviewsites. Krijg een melding wanneer klanten een review over je schrijven, waar ze dit doen en wat ze over je zeggen. Je ontvangt daarnaast ook instructies over hoe je het beste kunt reageren en hoe je om kunt gaan met negatieve reviews,

- social media beheer: blijf je concurrenten altijd een stap voor en bekijk belangrijke posts binnen jouw branche met onze real-time social media stream.

- brand monitoring: We geven je een melding op het moment dat jouw bedrijf wordt genoemd in berichten op websites en fora. Kom er onmiddelijk achter wat klanten en concurrenten over je zeggen en verbeter de online reputatie van je merk.

we beheren ook je 'Google Mijn Bedrijf' account

2021 No-Code Factory