een professionele én betaalbare website - ook voor jou!

No-Code Factory: webdesign bureau en website bouwer, door een ervaren ondernemer. We bieden betaalbare website-diensten aan lokale ondernemers in de regio Leuven-Rotselaar-Aarschot, en we zijn de oplossing voor elke KMO die een website nodig heeft.

website beheren - full service web diensten

We bieden een uitstekende service voor een modern web design, een professioneel website beheer, goede zoekresultaten door zoekmachineoptimalisatie SEO en andere online-marketing diensten om jouw bedrijf te helpen groeien.


Wil je meer tijd voor je core business - laat ons je website beheren!

Wij bieden je een efficiënte tool om met ons samen te werken, één aanspreekpunt en een vlotte bereikbaarheid en reactiviteit. We helpen je om meer te automatiseren zodat je meer tijd overhoudt.


Tijdens de bouw van je website nemen we je veel werk uit handen. We houden rekening met je logo, we schrijven indien nodig korte teksten voor je website (je kan ook een beroep doen op een copywriter), we verwerken de aangeleverde beelden (je kan ook op een professionele fotograaf beroep doen).  


We zorgen voor de hosting en de beveiliging van je website, voor email-adressen, en zoveel meer (details in het tariefplan).

Ook nadat je nieuwe website opgeleverd is en online geplaatst is staan we klaar.  Enkele extra foto’s op je website plaatsen, een aanpassing in de teksten, een beter zicht krijgen op het aantal bezoekers op je site? Eén telefoontje of mail volstaat.

seo website laten maken

Onbekend is onbemind!

Zonder website kan niemand je vinden op internet. Zorg voor een website met impact en wordt aantrekkelijk voor nieuwe klanten: zoekmachine-optimalisatie (SEO).

professioneel webdesign

Website-ontwerp is onze passie - we vinden de beste oplossing voor jouw behoeften die past bij jouw merkidentiteit. Wij gaan met volle inzet voor een intense samenwerking om je project tot een goed einde te brengen.


Op basis van jouw vereisten en met onze ervaring, maken we een professionele website die jouw bedrijf weerspiegelt en zich onderscheidt van de concurrentie.

ontwerp website

De eerste indruk telt! 

Jouw website moet duidelijk en overzichtelijk zijn, met een gebruiksvriendelijke navigatie en vlotte teksten. Een kwalitatieve website, ook al ben je geen 'multinational'.

online marketing

Laat je online aanwezigheid goed beheren: reputatie-management, Google Ads-integratie, centraal review beheer, brand monitoring, social media monitoring, centrale registratie bedrijfsgidsen, lokale aanwezigheid,...

mobiele website laten maken

Je moet gevonden worden op de eerste pagina’s van Google search!

Door SEO kan je dit optimaliseren, maar belangrijker is dat je website goed leesbaar is op elk toestel (pc/laptop, tablet, smartphone). Ook Google kijkt naar mobiel-vriendelijkheid om de ranking van je website te bepalen: een mobiele website laten maken!

goedkope website laten maken

Een betaalbare website ook voor zelfstandige, KMO en starter! 

Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe tarieven en garanderen dat er geen verborgen kosten zijn. Wanneer je je aanmeldt, kan je er zeker van zijn dat jouw budget altijd onder controle blijft.

Dit doen we door onze eigen kosten te beperken, door efficiënt te werken en in te zetten op digitale tools (klantenportaal). Wij maken vaste kosten zoveel mogelijk variabel voor jou!

2021 No-Code Factory